Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A főnök (The Boss)

> Rendező(k): Ben Falcone
> Stúdió: Universal Pictures
> Főszereplők: Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage
> Amerikai Premier: 2016. Április 8.
> Magyar Premier: 2016. Április 7.
> Nyitó hétvégi bevétel: $ 23.586.645.

Melissa McCarthy hozza a tőle megszokott nagypofájú nagycsaj karaktert, aki ezúttal Amerika egyik leggazdagabb nője. Ám ez az álomélet is véget ér és börtönbe kerül nem épp törvényes üzletei miatt. Amint kiszabadul, szinte minden pénzét elvesztette, és menedékként a volt asszisztensénél száll meg.

Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3: A Forradalom (Les Visiteurs III – Le Révolution)

Rendező(k): Jean-Marie Poiré
Stúdió: Gaumont
Főszereplők: Christian Clavier, Jean Reno, Franck Dubosc, Karin Viard, Sylvie Testud, Marie-Anne Chazel
Amerikai Premier: 2016. Április 6.
Magyar Premier: 2016. Április 14.

A 90-es években Jane Reno és Christian Clavier főszereplésével egy szórakoztató időutazós filmet csináltak, amiben a középkori Montmirail király és segédje a jelenbe köt ki egy varázslónak köszönhetően. A második rész végére mikor úgy látszott, hogy megoldódik minden, amikor is Montmirailék végre hazatérhetnek, de helyette a francia forradalomban kötnek ki. Majdnem húsz év elteltével végül csak megtudhatjuk mit szerencsétlenkednek a XVIII. századvégi véres időszakban.

Cloverfield Lane 10 (10 Cloverfield Lane)

Rendező(k): Dan Trachtenberg
Stúdió: Paramount Pictures
Főszereplők: Mary Elizabeth Winstead, John Goodman, John Gallagher Jr.
Amerikai Premier: 2016. Március 10.
Magyar Premier: 2016. Április 14.
>Nyitó hétvégi bevétel: $ 24.727.437.

2008-ban a semmiből jelent meg hirtelen a Cloverfield film, ami a titokban végzett forgatásnak köszönhető. A talált kamerás szörnyfilm sok nézőnek bejött és a folytatás eljövetelére is várni lehetett, de ennek már lassan nyolc éve. Végül 2016-ban a premier előtt két hónappal bejelentettek egy spin-off szerűséget, ami egy földalatti bunkerben élő emberekről fog szólni, de hogy ez miként kapcsolódik az eredeti filmhez, az még rejtély.

Cloverfield (2008)
Öt New York-i fiatal búcsúbulit rendez egy barátjuknak. Ugyanezen az éjszakán egy felhőkarcoló méretű szörny üt rajta a városon. A baráti társaság videókamerájának szemszögéből látjuk a történteket, a film annak a dokumentációja, hogyan próbálták meg túlélni életük legszürreálisabb, legborzasztóbb élményét...

A vadász és a jégkirálynő (The Huntsman – Winter’s War)

Rendező(k): Cedric Nicolas-Troyan
Stúdió: Universal Pictures
Főszereplők: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt, Jessica Chastain, Nick Frost
Amerikai Premier: 2016. Április 22.
Magyar Premier: 2016. Április 21.
>Nyitó hétvégi bevétel: $ 19.445.035.

A 2012-es harcos Hófehérke feldolgozás fél-folytatása Hófehérke nélkül. Ezúttal a történet még Hófehér előtt játszódik, a gonosz királynő köré összpontosul, akinek a testvérével kell szembenéznie.

Hófehér és a vadász (2012)
A jól ismert Hófehérke Grimm mese újkori feldolgozása, amiben Hófehérke (Kirsten Stewart) menekül a gonosz királynő (Charlize Theron) elől a szépsége miatt. A lány segítségére lesz a vadász meg a hét törpe, akik egy harcos amazont faragnak a szépségből…

Beépített tudat (Criminal)

Rendező(k): Ariel Vroman
Főszereplők: Kevin Costner, Gary Oldman, Tommy Lee Jones, Alice Eve, Gal Gadot, Ryan Reynolds
Amerikai Premier: 2016. Április 15.
Magyar Premier: 2016. Április 21.
>Nyitó hétvégi bevétel: $ 5.767.278.

A CIA egyik ügynöke az utolsó küldetése során életét veszti és egy lehetséges nukleáris háborúval kapcsolatos információk birtokában volt. A szervezetnél kísérleteznek egy tudatátviteli módszerrel, amit ki is próbálnának a halott ügynökük elméjével, csak ehhez kellene egy élő befogadó személy. A kísérletet ezért egy velejéig romlott bönőzővel próbálják meg.

Anyák napja (Mother's Day)

Rendező(k): Garry Marshall
Főszereplők: Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts, Jason Sudeikis, Britt Robertson, Timothy Olyphant, Hector Elizondo, Jack Whitehall
Amerikai Premier: 2016. Április 29.
Magyar Premier: 2016. Április 28.
>Nyitó hétvégi bevétel: $ 

Több kis történet olyan emberekről, ahol az anyaság fontos szerepet játszik. Egy olyan nőről, aki elvált és egyedül neveli gyermekeit, egy olyan apa, aki egyedül neveli lányát, egy lányról, aki keresi az anyját.