Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Beavatott 3: Hűséges 1. Rész (Divergent: Allegiant)

Rendező(k): Robert Schwentke
Stúdió: Summit Entertainment (Lionsgate)
Főszereplők: Shailene Woodley, Theo James, Octavia Spencer, Naomi Watts, Jeff Daniels, Ray Stevenson, Zoe Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Maggie Q, Keiynan Lonsdale, Jonny Weston, Mekhi Phifer, Daniel Dae Kim, Nadia Hilker, Bill Skarsgård
Amerikai Premier: 2016. Március 18.
Magyar Premier: 2016. Március 10.
Nyitó hétvégi bevétel: $ 29.027.348.

Trisék kicsit megbolygatták az otthoni rendszert, ami már összeomlóban van. A fiatalok terve, hogy átjussanak a várrost körülvevő falon és felfedezzék az azon túli világot egy jobb élet reményében.

A beavatott (2014)
Az ifjúsági fantasyik után az ifjúsági fél-sci-fiket kezdték el a fiatalok olvasni nagy erővel. 2014-re egy fiatal íróhölgy, Veronica Roth regénytrilógiájának első kötete is mozivásznakra kerül. A Divergent egy olyan Chicagóban kalauzolja el az olvasót, ahol a társadalom öt részre van szabdalva különböző viselkedésformák szerint, és amikor a lakosok betöltik a 16ik évet, akkor dönteniük kell, hogy hova szeretnének tartozni. Beatrice Prior (Shailene Woodley) e döntés előtt áll, ami mind befolyásolja a családjához, a barátaihoz való tartozást.

A beavatott: A lázadó (2015)
Az első rész után egy évre jöhet is A Beavatott széria második része, amiben Tris tovább folytatja a harcát a társadalmi rendszerrel, ami az emberi tulajdonságok alapján történő megkülönböztetésre épül.

Támadás a fehér ház ellen 2: London ostroma (London Has Fallen)

Rendező(k): Babak Najafi
Főszereplők: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Radha Mitchell, Morgan Freeman, Angela Bassett, Melissa Leo, Jackie Earle Haley
Amerikai Premier: 2016. Március 4.
Magyar Premier: 2016. Március 10.
Nyitó hétvégi bevétel: $ 21.635.601.

A brit miniszterelnök különleges körülmények közt elhalálozik és temetésére a világ vezetői összegyűlnek Londonban. Annak ellenére, hogy a legjobban őrzött esemény a világon, mégis terroristák támadást indítanak a város ellen. A temetésen részt vesz az amerikai elnök és a küldöttsége is, akit korábban már a koreai terroristák foglyul ejtettek a saját házában, így már van némi tapasztalatuk, miként is kell bánni a támadókkal.

Támadás a Fehér Ház ellen (2013)
Asher elnök (Aaron Eckhart) válság megoldó találkozóra készül a dél-koreai miniszterrel. Azonban a Fehér Ház ellen indított totális légitámadás mindenkit az elnök földalatti bunkerébe kényszerít, ahol végül a terroristák fogságába esnek. Mike Banning (Gerard Butler), az elnök egykori testőre és jó barátja azonnal a tettek mezejére lép. Míg a dél-koreai terroristák az amerikai katonák visszavonulását követelik, és egy veszélyes nukleáris fegyver bevetésével fenyegetőznek, Benning egyenként számol le az ellenséggel.

400 nap (400 Days)

> Rendező(k): Matt Osterman
> Főszereplők: Caity Lotz, Brandon Routh, Dane Cook, Ben Feldman
> Amerikai Premier: 2016. Január 15.
> Magyar Premier: 2016. Március 10.

Négy asztronauta egy szimulációs gyakorlaton vesz részt, amely során négyszáz napot kell eltölteniük egy földalatti kutatóállomáson, amivel egy idegen bolygón való elszigeteltség az emberekre való hatását szeretnék vizsgálni. A gyakorlat során a résztvevők teljesen magukra maradnak és lassan elkezdenek olyan gondolatok megjelenni a fejükben, hogy valóban csak egy szimulációban vannak e.